Geboortekaartjes tweeling

Tweeling geboortekaartjes voor dubbel geluk!

Hoera, een tweeling, double trouble on the way ! Gelukkig is het niet heel veel ‘trouble’ om een geboortekaartje te maken. U heeft twee keer zo veel plezier met uw geboortekaartje. Hieronder onze collectie geboortekaartjes voor een tweeling. Alle kaartjes zijn handgetekend, grappig, lief en kleurrijk. Ieder tweeling geboortekaartje is met gevoel voor detail ontworpen. Kies hieronder het leukste kaartje en klik erop om de voorkant, binnenkant en achterkant te bekijken.

Alle kaartjes die u ziet kunt u zelf maken met onze vernieuwde designtool. Klik op 'maak deze kaart'. De ontwerptool opent nu dit tweelingkaartje. U kunt eenvoudig alle teksten aanpassen en de kleine illustraties zoals vlindertjes en vogeltjes op de juiste plek zetten. Zo kunt u zelf een geboortekaartje ontwerpen.  Weet u niet 100% zeker of het kaartje goed genoeg is voor uw kindjes? Laat dan een gratis proefdruk maken van uw geboortekaartje. Dan kunt u thuis op uw gemak kijken of dit hét kaartje is. Bent u tevreden? Bestel uw kaart voor 12:00 uur, dan zijn ze diezelfde dag gedrukt en verzonden. In de meeste gevallen heeft u de volgende dag de tweeling geboortekaartjes in huis.

Maatwerkkaartjes

Bent u op zoek naar een uniek tweeling geboortekaartje? Wat helemaal past bij uw gezinssamenstelling, huis, auto, huisdier of andere elementen die u belangrijk vindt? Neemt u dan eens contact met ons op. Wij ontwerpen met veel liefde en oog voor detail een gepersonaliseerd geboortekaartje voor u.