Prijslijst

Natuurlijk wil je vooraf graag weten welke prijs je in totaal gaat betalen. De prijzen voor de kaarten verschillen per papiersoort en aantal. Hoe hoger het aantal kaartjes is dat u besteld hoe lager de prijs per kaart. Prijzen gelden voor aantal dezelfde kaarten, heeft u een tekstwijziging, dan gelden de prijzen per aantal gedrukte kaarten. De minimum afname is 10 stuks.

Prijzen berekenen met calculator

Bereken eenvoudig met onderstaande calculator uw totaalprijs. De totale prijs is inclusief BTW en drukkosten, exclusief verzendkosten. De verzendkosten per pakket voor Nederland zijn 4,95. Buiten Nederland zijn deze afhankelijk van het land (vraag het ons als u vanuit het buitenland wilt bestellen).
U kunt een gratis drukproef aanvragen met code avgpd01. Voor meer drukproeven vragen we een bijdrage van € 2,80 per stuk (ongeacht papiersoort of formaat).

Hoe bepaal je nu de prijs voor de kaarten en enveloppen?

- Geef als eerste je type kaart aan
- Kies hierna het gewenste formaat en het gewenste papiersoort
- Geef aan welke kleur envelop je wilt (indien geen envelop is gewenst, kies dan "geen envelop")
- Met de schuiven of het ingave veld bepaal je het gewenst aantal.
Mocht je toch een vraag hebben over de prijs, bel ons dan gerust op 040 – 3046406.

Bereken je prijs

Kaart

Formaat

Envelop

Papiersoort

Hoeveel kaarten wil je ?

Hoeveel enveloppen wil je ?

Totaal

Papiersoorten:

1. Invercote creato, gebroken wit, dit is het standaard papiersoort (geen meerprijs)
2. On-offset, mat wit, dit is een helder wit papiersoort ( meerprijs € 0,05)
3. UV-coating, dit is het  Invercote creato papiersoort maar op de voorzijde voorzien van een hoogglans coating laag ( meerprijs € 0,10)
4. Structuur, dit is een luxe papiersoort waarin een structuur verweven zit. ( meerprijs € 0,15)
5. Metallic, dit is een luxe papiersoort waarin een zilveren metallic glans op beide zijden van de kaart zit ( meerprijs € 0,15) 

 

Kosten maatwerk

Bovenstaande prijzen zijn voor alle standaard kaarten, exclusief maatwerk. Wilt u een aanpassing in de illustratie dan komen hier extra kosten bij. Zie pagina maatwerk.
Enkele richtprijzen:
- Aanpassing gezicht, kapsels of kindje erbij en lijkend zijn € 55,00
- Nieuwe achtergrond zoals woonhuis, raadhuis, stad, dorp of ed. prijs € 105,00
- Een geheel eigen maatwerk kaart prijs € 195,00

 

Verzending/levering

Kaarten en enveloppen

Alle pakketten met kaarten en/of enveloppen worden verzonden met GLS en in de regel de dag erna geleverd (ma t/m vr besteld, di t/m za geleverd) mits voor 12 uur besteld. Bestel je in het weekend dan wordt het pakket maandag verzonden en in de regel dinsdag geleverd. Dit geldt ook voor Belgie. GLS garandeert dat 95% van alle postzendingen op tijd wordt bezorgd. Deze bezorgtijd is daarom bedoeld als indicatie en niet als garantie.
Er kan helaas altijd wat misgaan met de levering van je pakket. Is uw pakket er niet de volgende werkdag neem dan contact met ons op dan zoeken wij uit wat er aan de hand is en proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele vertragingen bij de bezorging.

Drukproeven

Als je een drukproef doordeweeks voor 12 uur bestelt, dan wordt deze 's middags gedrukt en in de regel binnen 1 à 2 dagen door PostNL geleverd. Bestel je in het weekend dan zal deze maandag gedrukt worden en in de regel dinsdag, uiterlijk woensdag geleverd. De leveringsduur binnen en buiten Europa verschilt per land en kun je op de site van PostNL zelf terug vinden.

De algemene voorwaarden van GLS of PostNL zijn van toepassing op alle verzendingen.


Enveloppen
Alle enveloppen zijn 30 cent per stuk, de minimale afname is 10 stuks. Ze zijn van stevige kwaliteit.
Het formaat van de enveloppen bij het kaartformaat:
Kaart 11x11 cm - envelop 12x12 cm - leverbaar in acht kleuren: wit, babyblauw, zachtblauw, oceaanblauw, lichtroze, donkerroze, felroze, lentegroen en kraft.
Kaart 13x13 cm - envelop 14x14 cm - leverbaar in vijftien kleuren: wit, babyblauw, zachtblauw, oceaanblauw, donkerblauw, lichtroze, donkerroze, felroze, feloranje, lentegroen, appelgroen, donkergroen, rood, kraft en zandbruin
Kaart 15x15 cm - envelop 15,5x15,5 cm - leverbaar in wit
 
Drukproef
Om verrassingen in het eindresultaat van uw kaart te voorkomen kunt u vooraf een drukproef bestellen. We drukken dan uw kaart op de papiersoort van uw keuze en deze wordt verstuurd met een kleur envelop naar keuze. Er worden tevens samples meegestuurd van alle papiersoorten. 

Drukproef folie

Van een kaart met folie kun je vooraf ook een drukproef bestellen. Deze wordt gedrukt op een vaste papiersoort waar de folie goed op hecht, dit kan dus niet op andere papiersoorten. De dikte van folie slikpapier is 300 gram. De kosten voor een folie drukproef zijn € 4,95 (incl. verzending), de levertijd is 3 tot 4 werkdagen ivm het complexe procedé, voor dit drukwerk hebben we meer tijd nodig. Let op! Bij foliedruk hanteren we een minimum aantal van 20 stuks. 

 
Betaalmethodes
U kunt bij ons bij uw bestelling direct betalen met Ideal.

 

Producten

Van de voorzijde van je geboortekaartje of trouwkaart kun je de volgende producten bestellen. Klik hier voor meer informatie.
Tevens leveren we ook sluitzegels. Vraag naar de mogelijkheden!

Prijzen verzenden

Per stuk

Canvas

€ 35,00

XXL-kaart

€ 9,50

Romper

€ 24,95

T-shirt

€ 29,95