Prijslijst

Op deze pagina staan de prijzen voor de geboortekaartjes en trouwkaarten, de enveloppen en de verzendkosten. De minimum afname van de kaartjes en de enveloppen is 10 stuks.

Prijzen geboortekaartjes en trouwkaarten

De prijzen voor de geboortekaartjes en trouwkaarten verschillen per papiersoort en aantal. Hoe hoger het aantal kaartjes is dat u besteld hoe lager de prijs per kaart. Onderstaande prijzen gelden voor ons standaard papiersoort : invercote creato - gebroken wit. Prijzen gelden voor aantal dezelfde kaarten, heeft u een tekstwijziging, dan gelden de prijzen per aantal gedrukte kaarten.

 
Dubbele kaarten prijzenEnkele kaarten prijzen
Prijzen zigzag kaartenPrijzen romper kaartjes

Papiersoorten:

1. Invercote creato, gebroken wit, dit is het standaard papiersoort (geen meerprijs)
2. On-offset, mat wit, dit is een helder wit papiersoort ( meerprijs € 0,05)
3. UV-coating, dit is het  Invercote creato papiersoort maar op de voorijzde voorzien van een hoogglans laag ( meerprijs € 0,10)
4. Linnen, dit is een luxe papiersoort waarin een structuur verweven zit. ( meerprijs € 0,15)
5. Metallic, dit is een luxe papiersoort waarin een metallic glans op beide zijden van de kaart zit ( meerprijs € 0,15) 


Verzendkosten

- Kaarten en enveloppen

Alle geboortekaartjes, trouwkaarten en/of enveloppen worden als pakket van ma t/m vr verzonden en de dag erna geleverd mits voor 12 uur besteld. Bestelt u in het weekend dan wordt uw pakket op maandag verzonden en op dinsdag geleverd. Voor een pakket dient u (op ma t/m vr) een handtekening voor ontvangst te zetten dus kies een afleveradres waar iemand aanwezig is.

- Drukproeven

Als u een drukproef doordeweeks voor 12 uur besteld wordt deze 's middags gedrukt en de volgende dag geleverd. Bestelt u in het weekend, dan wordt uw kaartje op maandag verzonden en op dinsdag geleverd.

Prijzen verzenden

Nederland

Europa (binnenkort)

Wereld (binnenkort)

Drukproef

€ 0,73

€ 1,25

€ 1,25

Enveloppen vooraf

€ 4,95

€ volgt

€ volgt

Alleen kaarten

€ 4,95

€ volgt

€ volgt

Kaarten + enveloppen

€ 4,95

€ volgt

€ volgtEnveloppen

Alle enveloppen zijn 30 cent per stuk, de minimale afname is 10 stuks. Ze zijn van stevige kwaliteit.
Het formaat van de enveloppen bij het Kaartformaat:
Kaart 11x11 cm - envelop 12x12 cm - leverbaar in acht kleuren: wit, zachtblauw, lichtrose, oceaanblauw, fuchsia, appelgroen, feloranje en koraalrood
Kaart 13x13 cm - envelop 14x14 cm - leverbaar in acht kleuren: wit, zachtblauw, lichtrose, oceaanblauw, fuchsia, appelgroen, feloranje en koraalrood
Kaart 15x15 cm - envelop 15,5x15,5 cm - leverbaar in wit
 

Drukproef

Om verrassingen in het eindresultaat van uw geboortekaartje of trouwkaart te voorkomen kunt u vooraf een drukproef bestellen. We drukken dan uw kaartje op de papiersoort van uw keuze en deze wordt verstuurd met een kleur envelop naar keuze. Er worden tevens samples meegestuurd van alle papiersoorten.

Papiersoorten

De geboortekaartjes en trouwkaartjes kunnen op vijf verschillende papiersoorten gedrukt worden, namelijk: gebroken wit, mat helder wit, hoogglans, metallic en linnenpersing.

Betaalmethodes

U kunt bij ons bij uw bestelling direct betalen met Ideal.

Producten

Van de voorzijde van je geboortekaartje of trouwkaart kun je de volgende producten bestellen. Klik hier voor meer informatie.

Prijzen verzenden

Per stuk

Canvas

€ 35,00

XXL-kaart

€ 9,50

Mok

€ 19,50