Prijslijst

Op deze pagina staan de prijzen voor de geboortekaartjes en trouwkaarten, de enveloppen en de verzendkosten. De minimum afname van de kaartjes en de enveloppen is 10 stuks.

Prijzen geboortekaartjes en trouwkaarten

De prijzen voor de geboortekaartjes en trouwkaarten verschillen per papiersoort en aantal. Hoe hoger het aantal kaartjes is dat u besteld hoe lager de prijs per kaart. Onderstaande prijzen gelden voor ons standaard papiersoort : invercote creato - gebroken wit. Prijzen gelden voor aantal dezelfde kaarten, heeft u een tekstwijziging, dan gelden de prijzen per aantal gedrukte kaarten. De minimum afname is 10 stuks.  

 
Dubbele kaarten prijzenEnkele kaarten prijzen
Prijzen zigzag kaartenPrijzen romper kaartjes
 

Papiersoorten:

1. Invercote creato, gebroken wit, dit is het standaard papiersoort (geen meerprijs)
2. On-offset, mat wit, dit is een helder wit papiersoort ( meerprijs € 0,05)
3. UV-coating, dit is het  Invercote creato papiersoort maar op de voorzijde voorzien van een hoogglans coating laag ( meerprijs € 0,10)
4. Structuur, dit is een luxe papiersoort waarin een structuur verweven zit. ( meerprijs € 0,15)
5. Metallic, dit is een luxe papiersoort waarin een zilveren metallic glans op beide zijden van de kaart zit ( meerprijs € 0,15) 


Verzendkosten

- Kaarten en enveloppen

Alle pakketten met kaarten en/of enveloppen worden verzonden met GLS en in de regel de dag erna geleverd (ma t/m vr besteld, di t/m za geleverd) mits voor 12 uur besteld. Bestel je in het weekend dan wordt het pakket maandag verzonden en in de regel dinsdag geleverd. Dit geldt ook voor Belgie. GLS garandeert dat 95% van alle postzendingen op tijd wordt bezorgd. Deze bezorgtijd is daarom bedoeld als indicatie en niet als garantie.

- Drukproeven

Als je een drukproef doordeweeks voor 12 uur bestelt, dan wordt deze 's middags gedrukt en in de regel de volgende werkdag door PostNL geleverd. Bestel je in het weekend dan zal deze maandag gedrukt worden en in de regel dinsdag geleverd. De leveringsduur binnen en buiten Europa verschilt per land en kun je op de site van PostNL zelf terug vinden.

De algemene voorwaarden van GLS of PostNL zijn van toepassing op alle verzendingen.

Prijzen verzenden

Nederland

Europa

Wereld

Drukproef

€ 0,83

€ 1,40

€ 1,40

Enveloppen vooraf

€ 4,95

€ volgt

€ volgt

Alleen kaarten

€ 4,95

€ volgt

€ volgt

Kaarten + enveloppen

€ 4,95

€ volgt

€ volgtEnveloppen

Alle enveloppen zijn 30 cent per stuk, de minimale afname is 10 stuks. Ze zijn van stevige kwaliteit.
Het formaat van de enveloppen bij het Kaartformaat:
Kaart 11x11 cm - envelop 12x12 cm - leverbaar in acht kleuren: wit, zachtblauw, lichtrose, oceaanblauw, fuchsia, appelgroen, feloranje en koraalrood
Kaart 13x13 cm - envelop 14x14 cm - leverbaar in acht kleuren: wit, zachtblauw, lichtrose, oceaanblauw, fuchsia, appelgroen, feloranje en koraalrood
Kaart 15x15 cm - envelop 15,5x15,5 cm - leverbaar in wit
 

Drukproef

Om verrassingen in het eindresultaat van uw kaart te voorkomen kunt u vooraf een drukproef bestellen. We drukken dan uw kaart op de papiersoort van uw keuze en deze wordt verstuurd met een kleur envelop naar keuze. Er worden tevens samples meegestuurd van alle papiersoorten.

Papiersoorten

De kaartjes kunnen op vijf verschillende papiersoorten gedrukt worden, namelijk: gebroken wit, mat helder wit, hoogglans, metallic zilver en structuur.

Betaalmethodes

U kunt bij ons bij uw bestelling direct betalen met Ideal.

Producten

Van de voorzijde van je geboortekaartje of trouwkaart kun je de volgende producten bestellen. Klik hier voor meer informatie.
 
Tevens leveren we ook sluitzegels. Vraag naar de mogelijkheden! 

Prijzen verzenden

Per stuk

Canvas

€ 35,00

XXL-kaart

€ 9,50

Mok

€ 19,50