Voorstellen:

De kaarten van Liefs van Anet worden met liefde gemaakt door Anet van de Vorst, vormgever, interieurarchitect en illustrator. 

Illustreren, reizen en Italie zijn grote passies. Als het toelaat reizen ze graag met de kleine oranje VW busje naar diverse landen of naar het tweede huisje in Italie. Daar hebben ze een heerlijk plekje om te tekenen, op te laden en zich te onthaasten. Creatief Italie is het land van vormgeving, trends en architectuur. 

Leuke bijzondere oude oldtimers zijn een grote inspiratie en komen dan ook geregeld terug in de kaarten. Deze worden getekend door Erwin Vroegop. Anet vult de kaart dan verder in met poppetjes, accessoires en andere passende elementen. 

Verder is Anet de bedenker/moeder van Fien & Teun. Boeken, Avonturenboerderij Molenwaard en het vakantiepark Molenwaard worden getekend door Anet en Erwin. Wat een feest is dat!

Trots is ze ook op een nieuw boek (september 2022), een nieuw karakter, kleine ondeugende Ukkepuk geschreven door Marianne Busser en Ron Schröder. 

Ander werk kun je zien op www.anetillustraties.nl en www.anetinterieurs.nl

 

Alle illustraties op deze website zijn eigendom van Anet. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opslagen en aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline. Wij geven en verkopen de illustraties ook niet los als digitale bestanden.

Filters
Wis alle filters