Geboortekaartjes van Anet

Vrolijke handgetekende kaartjes met veel oog voor detail: ontdek de unieke geboortekaartjes van Anet van der Vorst. De kaartjes van Liefs van Anet zijn verkrijgbaar in een kenmerkende stijl – zoek dus snel naar het geboortekaartje dat perfect bij jullie nieuwe gezinslid past. Wat dacht je van een hippe silhouetkaart met strakke lijnen? Of misschien juist een lief geboortekaartje met subtiele details? Het geluksgevoel dat je krijgt bij het vinden van een kaartje dat volledig voor jullie is gemaakt, dát is de inspiratiebron van Liefs van Anet.

Kies hieronder uit een van de collecties met geboortekaartjes of laat een kaart op maat maken.

 

Met liefde gemaakte geboortekaartjes

Je vindt bij Liefs van Anet vrolijke, lieve, grappige en kleurrijke handgetekende geboortekaartjes voor jongens, meisjes en tweelingen. Ook zijn er ontwerpen waar meerdere kinderen op zijn getekend; zo betrek je het hele gezin bij het delen van jullie geluk.
Kies een ontwerp dat je aanspreekt, bekijk de kaart van binnen en van buiten en klik vervolgens op ‘maak dit ontwerp’. Hier voeg je niet alleen gemakkelijk de naam van je kindje toe, maar kun je de kaart ook voorzien van een grappig gedichtje of een originele tekst. Als een echte ontwerper voeg je zelf heel eenvoudig extra bijpassende illustraties toe. Speel, schuif en sleep vervolgens met de elementen op de kaart en creëer de perfecte kaart. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hartje dat de geboortekaart nog nét een tikkeltje leuker maakt?

 

 


Gemakkelijk en snel je handgetekende kaarten in huis

Zodra je klaar bent met ontwerpen, kun je een gratis proefdruk bestellen. Op die manier heb je de mogelijkheid om het kaartje thuis nog eens goed te bekijken en te ontdekken of de geboortekaart is zoals jullie het voor ogen hebben. Als vervolgens de kleine geboren is, pas je de laatste gegevens aan en bestel je in een paar klikken het aantal handgetekende geboortekaartjes en bijpassende enveloppen dat je nodig hebt. Als je voor 12:00 uur bestelt, worden de kaarten dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

 

 

 

Handgetekende geboortekaartjes speciaal voor jullie

 

 

Iedereen is uniek en daarom kun je bij Liefs van Anet ook een handgetekende geboortekaart op maat laten maken. Het ontwerp wordt dan zo getekend dat deze aansluit bij wie jullie zijn als gezin. Zo lijken de illustraties op de kinderen, herken je de auto op de kaart en zie je op de achtergrond de torenspits uit jullie dorp of stad. Bekijk hieronder een voorbeeld:

 Geboortekaartje op maat gemaakt
 
“ Links zie je het basisontwerp waar ik vanuit ben gegaan. Ik heb de ouders gevraagd mij foto’s aan te leveren, zodat een goed beeld ontstaat van hun wensen. Naast de achtergrond en de kleur van de auto heb ik ook de papa en mama op de kaart gepersonaliseerd door de gezichten en kapsels na te tekenen. “

- Anet van de Vorst

 

 

Wil je ook een kaart op maat laten maken? Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden door contact op te nemen via 040-304 64 06 of door een e-mail te sturen naar anet@anetillustraties.nl. Bij de e-mail kun je alvast een aantal foto’s sturen van bijvoorbeeld jullie gezin, auto of huis. Heb je zelf een ontwerpidee voor een kaart en wil je die graag laten tekenen? Dat kan natuurlijk ook! Met alle zorg en passie tekenen wij de geboortekaart die perfect past bij jouw kleine spruit. We bespreken samen jullie wensen en vervolgens ontvang je een prijsopgave.

 

 

“Anet heeft echt een fantastisch kaart voor ons gemaakt. Haar oog voor detail is verbluffend en we hebben dan ook veel lovende reacties mogen ontvangen. Bedankt Anet!”


Johan en Annemarie
“Lieve Anet, Dank je wel voor de prachtige kaart die je voor de geboorte van onze tweeling hebt getekend. De leuke kleuren en de bijpassende achtergrond was top!”


Marieke de Goede
“Een leuk ontwerp uitgezocht op de website en vervolgens gemakkelijk weten aan te passen qua tekst. Vervolgens een proefdruk bestelt die er uitstekend en heel mooi geprint was. Heel blij mee!”

Jaap en Elise Vreugdenhil

 

Sluitzegels

We leveren ook sluitzegels van je gekozen geboortekaartje. Prijs is aan te vragen bij verschillende hoeveelheden. Neem gerust hierover contact met ons op!

Bijpassende kraamkaartjes

Met een bijpassend kraamkaartje nodig je vrienden, familie en kennissen uit voor een gezellig kraamfeest om jullie kindje te laten zien. Ook met deze kaartjes kun je aan de slag door je eigen teksten, vrolijke illustraties of grappige tekeningen toe te voegen. Bekijk hieronder alvast een paar voorbeelden en laat je inspireren:

Ontdek alle kraamkaartjes >>

 

 

Over mij

Wie is Anet van de Vorst

 


Anet studeerde af als ontwerper op de academie voor beeldende kunsten in Maastricht. Ze werkte lange tijd als interieurarchitect en vormgever voor een architectenbureau. Maar het bloed kruipt waar het niet kan gaan en maakte werk van haar hobby, illustreren. Illusteren is een groot genot voor Anet. Samen met haar partner Erwin tekent ze veel boeken, kaarten, strips, architectuur en interieurs. Ze zijn dol op de 'klare lijn'. Ook bijzondere oude oldtimers zijn een grote inspiratie en komen dan ook geregeld terug in haar kaarten. Verder heeft Anet de karakters van Fien & Teun ontwikkeld. Ondertussen zijn er 14 boeken van Fien & Teun uitgekomen en is sinds 1 april 2018 de avonturenboerderij en 28 mei 2021 het prachtige vakantiepark van Fien & Teun geopend. Veel is bedacht en ontworpen door Anet en Erwin.  Ontdek hier meer over Anet.

Heb je vragen of opmerkingen over de geboortekaartjes, trouwkaarten of uitnodigingen van Liefs van Anet? Neem gerust contact op, we helpen je graag.

 

 

 

Liefs van Anet