Wie zit er achter LiefsvanAnet?

Wie is Anet van de Vorst

Voorstellen:

De kaarten van Liefs van Anet worden met liefde gemaakt door Anet van de Vorst en Erwin Vroegop, alle twee interieurarchitecten en vormgevers. 
Illustreren, reizen en Italie zijn grote passies. Als het toelaat reizen ze graag met hun dochter in het kleine oranje VW busje naar diverse landen of naar het tweede huisje in Italie. Daar hebben ze een heerlijk plekje om te tekenen, op te laden en zich te onthaasten.
Creatief Italie is het land van vormgeving, trends en architectuur. Ze bedenken en ontwikkelen daar graag nieuwe kaarten. 
Leuke bijzondere oude oldtimers zijn een grote inspiratie en komen dan ook geregeld terug in de kaarten.  Deze worden getekend door Erwin. Anet vult de kaart dan verder in met poppetjes, accessoires en andere passende elementen. 

Ander werk kun je zien op www.anetillustraties.nl en www.anetinterieurs.nl
 
Alle illustraties op deze website zijn eigendom van Anet. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opslagen en aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline. Wij verkopen de illustraties ook niet los als digitale bestanden.