Geboortekaartjes meisje

Hoera, een meisje! Lieve knuffels en roze jurkjes!

Haal de speelgoedpoppen en roze jurkjes maar in huis, want daar gaat uw kleine dame gebruik van maken! U wilt natuurlijk aan iedereen uw mooie dochter laten zien. Helemaal als ze een schattig roze jurkje aan heeft. Stuur dan snel mooie handgetekende geboortekaartjes voor een meisje naar al uw vrienden en familie.

Ontwerpster Anet heeft een unieke tekenstijl. Alle kaarten zijn stuk voor stuk bijzonder goed gedetailleerd. Om uw kaart nog unieker te maken kunt u hem laten personaliseren. De auto, locatie of personen kunnen worden veranderd, zodat uzelf op de kaart staat. Deze geboortekaarten zijn dus erg speciaal. De kaarten kunt u zo roze mogelijk maken zoals u dat wil. Geen fan van roze? Geen probleem, in onze ontwerptool kunt u het een en ander aanpassen. Denk daarbij aan teksten en illustraties.

Om zeker te weten dat u tevreden bent over de geboortekaart, kunt u een gratis proefdruk laten maken. Bestelt u de kaarten voor 12 uur, dan wordt het dezelfde dag gedrukt en verzonden. In de meeste gevallen is het dan de volgende dag in huis.

Kaart 1 tot 100 van 204 totaal
Pagina:
<<123