Geboortekaartjes jongen

Hoera, een jongen! De blauwe muisjes mogen uit de kast!

Sla alvast de blauwe muisjes maar in, want iedereen wil uw pasgeboren spruit bewonderen! Misschien is het wel handig om te laten weten dat de ooievaar deze flinke jongen heeft gebracht. Stuur daarom een mooi handgetekende geboortekaartjes voor een jongen naar al uw familie en vrienden. De tekenstijl van Anet haar kaarten zijn uniek en ziet u nergens anders. Haar kenmerken zijn schattige en lieve tekeningen van baby’s en gezinnen.

Wat een geboortekaart extra bijzonder maakt is dat wij de kaart voor u kunnen personaliseren. Denk daarbij aan de achtergrond, vervoer of gezin samenstelling. Ziet u er een mooi geboortekaartje tussen zitten? Klik op het kaartje om de binnen- en buitenkant te zien. U kunt het geboortekaartje zelf aanpassen. Teksten en illustraties zijn in een handomdraai naar uw wens.

Op uw beeldscherm ziet het kaartje er toch altijd en beetje anders uit dan in het echt. Bestel daarom bij ons een gratis proefdruk. Hierdoor krijgt u een goede indruk van het belangrijkste kaartje ter wereld. Als u de kaartjes voor 12 uur bestelt, dan zijn ze diezelfde dag gedrukt en verzonden. In de meeste gevallen heeft u de geboortekaartjes de volgende dag in huis.

Kaart 1 tot 100 van 237 totaal
Pagina:
<<123