Geboortekaartjes 3e kindje

Hoera, een 3e kindje op komst!

Liefs van Anet heeft een speciale collectie geboortekaartjes ontworpen voor uw 3e kindje. Geboortekaartjes met alle broertjes en zusjes erop. Extra bijzonder! Hieronder de mooiste geboortekaartjes met de twee oudste kindjes en de baby, ingedeeld naar uw gezinssamenstelling. Dus geboortekaartjes met twee grote broers, met twee oudere zusjes, met een grote broer en zusje en met een zus en klein broertje, en de baby natuurlijk. Kies hieronder de categorie die past bij uw gezin. Alle geboortekaartjes zijn met de handgetekend en kunnen ook op maat worden aangepast.

Alle kaartjes die u ziet kunt u zelf maken met onze vernieuwde designtool. Klik op 'maak deze kaart'. De ontwerptool opent nu dit geboortekaartje. U kunt eenvoudig alle teksten aanpassen en de kleine illustraties zoals vlindertjes en vogeltjes op de juiste plek zetten. Bent u tevreden met het ontwerp van uw geboortekaartje voor uw derde kindje op de pc? Dan begrijpen we helemaal dat u uw geboortekaartje nog even wil zien voordat u een definitieve bestelling doet. Daarom krijgt u bij ons een gratis proefdruk. U kunt uw favoriete ontwerp laten afdrukken op een papiersoort naar keuze. Ook de kleur van de envelop kunt u zelf kiezen. Wanneer u uw geboortekaartje voor 12 uur besteld heeft, wordt uw kaartje nog dezelfde dag gedrukt en verzonden. Zo heeft u uw geboortekaartjes altijd snel in huis, wel zo prettig!

Maatwerk kaartjes

Bent u op zoek naar een uniek geboortekaartje? Wat helemaal past bij uw gezinssamenstelling, huis, auto, huisdier of andere elementen die u belangrijk vindt? Neemt u dan eens contact met ons op. Wij ontwerpen met veel liefde en oog voor detail een gepersonaliseerd geboortekaartje voor u.