Fien en Teun

 

Geschiedenis

Hoe is Fien en Teun ontstaan? In Maart 2014 kregen we een aanvraag om een logo te ontwerpen van twee nieuwe karakters, een boer en boerinnetje, Fien en Teun. In eerste instantie werden er boekjes uitgebracht en kwamen er cd's, spelletjes en kleding met Fien en Teun op de markt. Na een jaar kreeg het tweetal een eigen televisieserie, die nog dagelijks te zien is bij RTL. Sinds 2018 is avonturenboerderij Molenwaard geopend in de sfeer van de karakters door de eigenaar van Fien en Teun, Michael van Hoorne. Sinds 2021 is er zelfs een vakantiepark waar je in een gethematiseerd vakantiehuisje kunt slapen. 

Meerdere karakters

Ondertussen hebben we samen met de medewerkers bij van Hoorne Entertainment nog verschillende nieuwe karakters bedacht bij Fien en Teun. De schaapjes Mike en Molly, Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Pim de hond en Stip de Pony. Sommige hebben zelfs eigen boekjes. Andere een prachtige praalwagen die rondrijdt op het vakantiepark. 

Verder zijn we bezig met alweer de derde speelfilm van Fien en Teun, de uitbreiding van het vakantiepark d.m.v. waterspelengebouw, een tractorride op de avonturenboerderij en vele andere super leuke elementen. Kortom, we blijven heerlijk bezig met onze ontworpen karakters Fien en Teun.

Avonturenboerderij Molenwaard

Sinds 2018 is de avonturenboerderij Molenwaard open gegaan. In dit avonturenpark leer je alles over het boerenleven. Je leert hoe een koe gemolken moet moeten, hoe je tractor moet rijden en je kan een boottochtje maken om vogels te kijken. Ook kan je pony rijden en verdwalen in het doolhof van wilgen. Uiteraard kan je de boerderijdieren knuffelen en een kijkje nemen bij de oude ambachten. Benieuwd naar de producten van de boerderij? Je kan bij Avonturenboerderij Molenwaard ook (h)eerlijke streekproducten proeven.

Vakantiepark Molenwaard

Sinds 2021 is het Fien en Teun vakantiepark open gegaan. We hebben deze mogen ontwerpen en vormgeven. Je stapt in de gastvrije wereld van Fien en Teun en geniet van entertainment op het hoogste niveau. Laat je betoveren door de Molenwaard parade, ontdek onze gethematiseerde indoor Speelschuur en bezoek Avonturenboerderij Molenwaard, al 5 jaar op rij verkozen tot leukste uitje van Zuid-Holland! Vakantiepark Molenwaard, een onvergetelijke ervaring voor de hele gezin.

Boeken

Wil je een leuk boek kopen van Fien en Teun? Dat kan zeker. Als je op een boek klikt, dan kom je direct op de juiste site.

 

Kinderfeestje uitnodigingen

Zoek je een mooie uitnodiging voor het kinderfeestje van jouw jarige je zoon of dochter? LiefsvanAnet heeft diverse kleurrijke uitnodigingen met verschillende thema's. Fien en Teun wordt ruim vertegenwoordigd maar ook veel leuke andere illustraties. Maak je keuze en ga aan de slag. Op onze site staan veel leuke uitnodigingen..