Geboortekaartjes jongen

gratis drukproefHoera, een jongen!

Met trots presenteren we onze collectie handgetekende geboortekaartjes voor een zoon. Ieder geboortekaartje is met veel liefde en oog voor detail ontworpen. Kies hieronder het leukste geboortekaartje en klik erop om van deze geboortekaart de voorkant, binnenkant en achterkant te bekijken.
Het leuke is dat u alle jongens geboortekaartjes zelf kunt maken met onze vernieuwde ontwerptool. Klik vervolgens op 'maak deze kaart'. De ontwerptool opent nu het door u gekozen geboortekaartje. U kunt vervolgens alle teksten aanpassen en de kleine details zoals bijvoorbeeld vlindertjes en vogeltjes verplaatsen. Zo kunt u zelf een jongenskaartje ontwerpen.

Wanneer u tevreden bent met uw ontwerp, kunt u een gratis proefdruk bestellen. De proefdruk kan geleverd worden op een papiersoort naar keuze en u kunt de kleur van de envelop zelf kiezen. Zo kunt u thuis op uw gemak beslissen of dit hét geboortekaartje is voor uw zoontje.

Wanneer u uw kaartje op werkdagen voor 12 uur besteld, wordt uw bestelling nog dezelfde dag gedrukt en verzonden. In meeste gevallen heeft u de kaartjes de volgende dag in huis.