Bijzondere geboortekaartjes

 geboortekaartjes

gratis drukproefGetekend geboortekaartje met liefde ontworpen


Met trots presenteren we onze collectie handgetekende geboortekaartjes. Onze collectie is onderverdeeld in verschillende stijlen en gezinssamenstellingen. Zo vindt u diverse bijzondere geboortekaartjes voor jongens, meisjes, broertjes en zusjes. 
 
 

Unieke geboortekaartjes

Ieder geboortekaartje is met veel liefde en oog voor detail ontworpen. Dat maakt onze geboortekaartjes bijzonder en uniek! Kies hieronder het leukste geboortekaartje en klik erop om van deze geboortekaart de voorkant, binnenkant en achterkant te bekijken. Klik vervolgens op 'maak deze kaart'. De ontwerptool opent nu dit geboortekaartje. U kunt vervolgens gemakkelijk alle teksten aanpassen en  de kleine details verplaatsen. Zo kunt u zelf een bijzonder geboortekaartje naar wens ontwerpen.
 
Wanneer u tevreden bent met het ontwerp van uw kaartje, kunt u bij ons een gratis proefdruk bestellen. De proefdruk kan geleverd worden op een papiersoort naar keuze en u kunt de kleur van de envelop zelf kiezen. Zo kunt u thuis op uw gemak beslissen of dit het kaartje is wat u bij uw vrienden en familie door de brievenbus wil laten vallen wanneer uw kindje geboren is.
 
Wanneer u uw kaartje op werkdagen voor 12 uur besteld, wordt uw bestelling nog dezelfde dag gedrukt en verzonden. In meeste gevallen heeft u de kaartjes de volgende dag in huis.
 

Bij Liefs van Anet maken we ook graag een uniek en persoonlijk geboortekaartje voor u. Zo kunt u kaartjes laten ontwerpen met uw huisdier of met broertjes en zusjes die lijken op uw kinderen. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.